PIZZERIA SORRENTINO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 304 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Sorrentino. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 6:18 Pizza was bijna koud. De Taglione rosse ai gamberi bleek gewoon spaghetti te zijn met een smaakloos tomaten sausje en welgeteld 5 garnaaltjes en ook nog eens een bijzonder kleine portie. Jammer
17 jun 2024 om 14:25 netjes op tijd geleverd vriendelijke bezorger en de pizza's waren perfect en heerlijke bodem
12 mei 2024 om 13:59 Smaak was goed. De pizza was echter wel wat klein.
1 mei 2024 om 13:59 De pizza's waren prima! Goed kwaliteit!
23 apr 2024 om 19:32 Goed warm, vers en de bodem was knapperig
22 apr 2024 om 18:09 De pizza was fantastisch, alles wat je wil als je een degelijke pizza bestelt. Ook de risotto was smakelijk en op aanvraag kreeg ik er zonder gedoe Parmezaan bij. Top ervaring, ga hier zeker vaker bestellen.
19 apr 2024 om 23:33 Altijd constante kwaliteit. Heerlijke tonijnsalade! Is aanrader.
14 apr 2024 om 22:00 Prima en op tijd en eten nog goed heet! Wel hele dikke bodem wat ik persoonlijk niet echt top vind
14 apr 2024 om 6:05 Zeer goed
26 mrt 2024 om 20:53 Slappe koude pizza met harde mozzarella. Terwijl je in het restaurant echt fijn kunt eten. Had er veel meer van verwachten
25 mrt 2024 om 16:19 Duurde meer dan een uur, maar opzich niet gek voor zondagavond. Pizza kwam koud aan, maar was niet een bezorger van Sorrentino zelf, maar van thuisbezorgd. Bezorger ging eerst nog langs noord Enschede, dus niet raar dat de pizza koud was.
20 feb 2024 om 20:25 OK