PIZZERIA SORRENTINO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 230 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Sorrentino. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 20:41 Helaas niet veel topping op de pizza en het betreft niet de goedkoopste! Let aub op dat de toppen over de pizza verdeeld wordt en niet alleen in het midden!
23 nov 2022 om 20:26 Heb een pizza besteld die totaal niet overeenkwam met de pizza die werd bezorgd. Sterker nog plakjesham beetje tomatenpuree wat paprika en een beetje champignon’s. Ik had een kaas pizza besteld. Ook was hij steenkoud. Wat een drama !!!
16 nov 2022 om 20:20 Pizza was lauw dat was erg jammer. Wel super van smaak
3 nov 2022 om 12:45 Heerlijke pizza!
1 nov 2022 om 8:40 Knoflook saus was heerlijk, de pizza had ook een lekkere knoflook smaak echter weinig toppings. Raad aan om met extra toppings te bestellen inclusief kaas.
28 okt 2022 om 20:10 Altijd weer lekkere pizza's !
27 okt 2022 om 22:25 16 euro (incl bezorging) betaald voor 3 rollen cannelloni en wat tomatensaus, top dit! Echt ben nog nooit zo teleurgesteld geweest over een portie. Ik ben hierna nog naar de supermarkt geweest om vol te raken. Echt beschamend...
1 okt 2022 om 10:27 best delivery pizza in town, tiramisu is also very good. Delivery in time.
1 okt 2022 om 8:49 Lekkere pasta. Had iets meer gemogen. Jammer dat de lasagna niet meer verkocht word.
25 sep 2022 om 23:05 Eten is heel erg lekker, de bezorgtijd was alleen heel erg lang!!
15 sep 2022 om 19:51 Ik had me er meer van voorgesteld. De omschrijving deedin besluiten om het gerecht te bestellen. Het was een beetje saai. Jammer
11 sep 2022 om 20:19 Very delicious and authentic pizza. Delivery was on time